logo songteksten.net

Bevalling was gekste gebeurtenis Sophie Hilbrand

(Novum) - Sophie Hilbrand vindt haar bevalling het gekste wat ze ooit heeft meegemaakt. De 35-jarige presentatrice, die een relatie heeft met acteur Waldemar Torenstra, werd in september 2009 moeder van Robin.

"Mijn bevalling was hartstikke gek", vertelt Hilbrand voor de camera van Novum Nieuws. "Dat verzin je niet. Je weet dat het gaat gebeuren, maar denkt toch: what the fuck?"

De blondine is binnenkort te zien in De Gekste Dag, een live-uitzending van BNN en VARA met bekende Nederlanders, om geld in te zamelen voor goede doelen. "Ik vind het een ontzettend goed idee", vertelt Hilbrand. "We vragen heel veel mensen gek te doen voor het goede doel."

De opbrengsten gaan onder meer naar eenzame ouderen en kinderen die in armoede leven in Nederland. Ook Sophie voelt zich wel eens alleen. "Door slechte planning kan eenzaamheid me ineens overvallen. Als het een keuze is, is het heerlijk, maar als het uit het niets komt, moet ik altijd even schakelen."

Naast Hilbrand nemen onder anderen Patrick Lodiers, Claudia de Breij en Valerio Zeno de presentatie van De Gekste Dag voor hun rekening. In aanloop naar de benefietavond, die op 28 wordt uitgezonden op Nederland 3, worden door het land allerlei acties op touw gezet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren