logo songteksten.net

Patty Brard wil samenwerking zonder ruzie

(Novum) - Patty Brard heeft wel oren naar een show tijdens de concerten van de Toppers. De 55-jarige presentatrice staat open voor een gastoptreden met Patricia Paay en Connie Breukhoven, maar dan moet het wel gezellig zijn tussen de drie dames.

"Het moet heel erg leuk zijn met ons drieën", vertelt Patty voor de camera van Novum Nieuws. "Het zou namelijk eenmalig zijn en dan moet het wel de moeite waard zijn", vindt de presentatrice. Ook zit ze niet te wachten op onderlinge onenigheid. "Ik wil sowieso geen ruzie meer."

Gerard Joling sprak donderdag in de radioshow van Edwin Evers over een mogelijk gastoptreden van de drie vrouwen. Patty is officieel niet gevraagd, maar snapt waar de uitspraken van Joling vandaan komen. "Ik begrijp wel dat ze Connie, Patries en Patty een soort tegenhanger vinden van de Toppers", vertelt Brard. "Het zijn drie diva's die altijd een beetje in onmin hebben geleefd."

Breukhoven en Paay hadden jarenlang ruzie, maar lijken de laatste tijd weer door een deur te kunnen. "Zij hebben echt wel hevige strijd geleverd in het verleden. Ik was de zalvende factor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren