logo songteksten.net

Charlie Sheen mag kinderen weer zien

(Novum/AP) - Charlie Sheen en zijn ex-vrouw Brooke Mueller hebben overeenstemming bereikt in de voogdijzaak rond hun kinderen. De acteur verloor begin deze maand de voogdij over de tweeling Bob en Max en kreeg een tijdelijk contactverbod opgelegd.

"Brooke en Charlie hebben een akoord bereikt", laten de advocaten van de twee weten in een verklaring. In het belang van de kinderen worden geen details bekendgemaakt.

Mueller liet onlangs weten zich ernstige zorgen te maken over het gedrag van haar ex. "Ik vrees dat hij op dit moment gek is", sprak ze. Sheen mocht vervolgens geen contact opnemen met haar of zijn kinderen en moest minstens honderd meter uit hun buurt blijven. Met de nieuwe overeenkomst zou het contactverbod ook van de baan zijn.

De politie bracht donderdagavond een bezoek aan het huis van de acteur om een mogelijke schending van het verbod te onderzoeken. "Wij hoorden dat Sheen in het bezit is van vuurwapens", liet een woordvoerder weten aan het Amerikaanse blad People. Dienders namen kogels en een antiek wapen in beslag, maar lieten Sheen verder met rust. Volgens de voorwaarden van een contactverbod mag is het bezit van wapens of munitie uit den boze.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren