logo songteksten.net

Ryan Phillippe doet onthulling liefdesleven

(Novum) - Na Amanda Seyfried heeft ook Ryan Phillippe een boekje open gedaan over zijn liefdesleven. Al enige tijd gaan geruchten dat de twee acteurs het erg goed met elkaar kunnen vinden.

De 36-jarige acteur, die eerder getrouwd was met Reese Witherspoon, gaf in de show van Ellen DeGeneres toe dat hij het gezellig heeft met iemand. "Ja, ik ben aan het daten", vertelde Phillippe. "Het is niet zo groot als de bladen doen geloven, maar ik ben inderdaad aan het daten."

De acteur noemde geen namen, maar beschreef wel zijn ideale vrouw. "Ze moet gevoel voor humor hebben en een sterke vrouw zijn", vindt Phillippe, die zelf drie zussen heeft en een dochter uit zijn relatie met Witherspoon. "Ik wil een vrouw die weet wie ze is en wat ze wil."

Afgelopen week stelde Amanda Seyfried voorzichtig dat ze iets heeft met Phillippe. "Ja, ik ben inderdaad met hem 'gezien'", zei de 25-jarige actrice in een interview. Het was de eerste keer dat ze zich uitliet over haar vermeende relatie met Phillippe. Het tweetal leerde elkaar vorig jaar kennen tijdens een Halloweenfeestje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren