logo songteksten.net

Vliegtuigmaatschappij woedend op Will Smith

(Novum) - Will Smith heeft zich de woede van een Ierse vliegtuigmaatschappij op de hals gehaald. De 42-jarige acteur weigerde plaats te nemen in de toeristenklasse en besloot op het laatste moment een privéjet te huren. De luxere plekken waren al volgeboekt.

Smith en zijn gezin waren in Ierland om hun dochter Willow bij te staan. De 10-jarige zangeres verzorgt het voorprogramma van Justin Biebers tournee, die nu het Verenigd Koninkrijk aandoet. Het gezin moest een korte vlucht maken van de Ierse hoofdstad Dublin naar de Engelse stad Manchester. Toen het management van Smith vernam dat ze moesten reizen in de toeristenklasse, leverden ze hun tickets in en boekten voor tienduizend pond een privéjet.

De vliegtuigmaatschappij is boos, omdat de nodige moeite was gedaan voor het gezin Smith. Zo stond alles al gereed voor een vip-ontvangst bij aankomst in Engeland. "We begrijpen dat hij gewend is om in stijl te reizen, maar we zijn echt van streek", zegt een medewerker van de maatschappij tegen de Britse krant Daily Mirror.

"Het heeft een aantal wenkbrauwen doen fronsen, want het komt een beetje over als een belediging", vertelt een andere bron. "Het heeft iedereen verrast, want het was een korte vlucht en de toeristenklasse is ook erg comfortabel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren