logo songteksten.net

Armin van Buuren moest vrouwen van zich afslaan

(Novum) - Armin van Buuren heeft als 's werelds nummer 1-dj een bijzondere aantrekkingskracht op de dames. "Ik heb wel eens vrouwen gehad die me een oneerbaar voorstel deden", vertelt Van Buuren aan Novum Nieuws. "Eerlijk gezegd is het best kicken."

Toch stoten de dames hun neus, de dj is gelukkig getrouwd. "Er waren wel eens vrouwen die met mij naar bed wilden, maar ik heb ze helaas moeten teleurstellen. Ik heb een hele lieve vrouw." Van Buuren is naar eigen zeggen 'ook niet het type' dat daarop ingaat. "Zeker niet bij die vrouwen."

De 34-jarige plaatjesdraaier wordt deze zomer vader. Van Buuren verwacht niet dat het vaderschap moeilijk te combineren is met zijn werk. "Zoveel mensen om mij heen hebben een drukke baan en zijn geregeld weg. Als je piloot bent, ben je ook wel eens twee weken van huis."

Toch is Van Buuren van plan minder te gaan draaien en meer tijd thuis door te brengen als de kleine er is. "Als je alleen maar aan het reizen en werken bent, word je als mens ook niet gelukkig." Volgens de dj is er niets mis met 'een beetje burgerlijkheid'. "Ik denk dat het belangrijk is dat je voor een groot publiek staat en de volgende dag gewoon de kattenbak buitenzet. Ik draai af en toe plaatjes en voor de rest zet ik gewoon de vuilnis buiten en hang ik de was op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren