logo songteksten.net

Ali B werkt opnieuw samen met Lenny Kuhr

(Novum) - Ali B en Lenny Kuhr duiken opnieuw samen de studio in. De twee artiesten leerden elkaar kennen door Ali's succesvolle tv-show Ali B Op Volle Toeren en die samenwerking smaakte naar meer.

"Misschien maken we wel twee nieuwe nummers", vertelt Kuhr aan het AD. Als het nummer in de smaak valt, krijgt het mogelijk een plekje op Kuhrs nieuwe plaat Liefdeslied. Die cd moet begin oktober in de winkels liggen.

Voor Ali B Op Volle Toeren nam de 61-jarige zangeres Keizers hit Mama, Sorry dat ik Vastzit onder handen. Ali B en rapper Keizer gingen aan de slag met Kuhrs klassieker De Troubadour. Beide nummers vielen in de smaak bij het publiek, Troubadour 2011 haalde zelfs de hitlijsten.

Kuhr vertelt dat haar manier van denken over muziek compleet is veranderd door Ali's show. "Ik streef mijn hele leven al naar vernieuwing, want ik hou helemaal niet van telkens maar terugblikken op oude successen. Ik werd door het programma gedwongen buiten mezelf te treden, mijn veilige haven te verlaten."

Wat de nieuwe samenwerking van Ali B en Kuhr oplevert, is nog niet bekend. Kuhr weet nog niet hoe het nummer met de rapper gaat heten. Woensdagavond zendt de TROS een compilatieaflevering uit van Ali B Op Volle Toeren. Daarin komt ook Kuhr weer langs.

Alle nummers uit het eerste seizoen van de show verschijnen eind deze maand op cd. De TROS heeft al een tweede seizoen Ali B Op Volle Toeren aangekondigd. Welke Nederlandse artiesten daaraan meewerken, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren