logo songteksten.net

Rechtszaak verdrietige periode voor Kraaijkamp jr.

(Novum) - Johnny Kraaijkamp jr. noemt de rechtszaak waarin hij is verwikkeld 'het verdrietigste wat ik ooit heb meegemaakt'. Hij wordt door zijn ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. De 57-jarige acteur werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs, maar moet zich vrijdag melden voor het hoger beroep.

"Het heeft geen zin om te roepen dat ik onschuldig ben", vertelt Kraaijkamp jr. aan De Telegraaf. "Maar dat ik eerder in deze zaak ben vrijgesproken, zegt ook wel iets. Ik haal mijn schouders op voor het hoger beroep. Mensen hebben toch hun mening al gevormd."

Kraaijkamp jr. zou zijn ex Peggy in december 2009 mishandeld hebben. Ook probeerde hij haar te wurgen, stelt Peggy. "Wat ze met deze zaak wil bereiken, is voor mij een raadsel", zegt de acteur over de rechtszaak. "Ze heeft tien dagen nadat het incident zou hebben plaatsgevonden pas aangifte gedaan. Alle beschuldigingen zijn totaal ongeloofwaardig."

De rechtbank in Haarlem sprak Kraaijkamp jr. in juni vrij omdat de rechter twijfelde aan een letselverklaring van een huisarts. Het Openbaar Ministerie, dat een werkstraf van tachtig uur eiste, ging in beroep tegen de vrijspraak. Peggy is niet de eerste ex van Kraaijkamp jr. die naar de rechter stapt. In 2006 deed een andere vrouw aangifte tegen de acteur. Die zaak werd destijds geseponeerd. "Die relaties hebben mij zoveel ellende gebracht."

Vanwege alle ellende op liefdesgebied heeft Kraaijkamp jr. nog geen nieuwe relatie. "Ik geloof nog wel een beetje in de liefde, maar of ik die ooit nog zal vinden… Voor een stabiele vrouw staat de deur open."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren