logo songteksten.net

Woodstock herrijst dit voorjaar in theaters

(Novum) - Het legendarische festival Woodstock herleeft dit voorjaar in de Nederlandse en Belgische theaters. Producent New Entertainment heeft zeven muzikanten weten te strikken voor een eerbetoon aan het popfestival.

De zeven spelen tijdens de voorstelling Woodstock the Story hits van artiesten als Joe Cocker, The Who, Jimi Hendrix, Santana, Janis Joplin en Crosby, Stills, Nash & Young. Een van de muzikanten is Erwin Nyhoff, die in het verleden deel uitmaakte van Prodigal Sons.

"Ik was in 1969 nog niet eens geboren", moet de zanger bekennen. "Maar toen er later een film op tv was, heb ik die opgenomen op van die ouderwetse videobanden. Die heb ik vervolgens helemaal grijsgedraaid. Tijdens Woodstock the Story komen uiteraard de nodige klassiekers voorbij, maar we hebben ook zeker een aantal hele aangename verassingen op ons repertoire."

In Woodstock the Story is niet alleen ruimte voor muziek. De hits worden aangevuld met anekdotes rondom het festival en projecties van het popfestijn. Regisseur Laurens ten Den praat de show, die tot begin mei door Nederland en Belgiƫ trekt, aan elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren