logo songteksten.net

Renate Verbaan is geen Gooische vrouw

(Novum) - Renate Verbaan vindt zichzelf geen typische Gooische vrouw. De 31-jarige presentatrice verruilt haar huis in Amsterdam over een paar weken voor een optrekje in Blaricum, maar kan zich niet identificeren met haar toekomstige buurtgenoten.

"Ik heb geen botox, ik heb nooit gehockeyd en ik ben ook niet echt verwend", vertelt Verbaan voor de camera van Novum Nieuws. Toch beschikt de verloofde van Winston Gerschtanowitz naar eigen zeggen over een 'Gooische' eigenschap. "Ik hou van witte wijn."

De blondine beseft dat ze net als veel Gooische vrouwen enkele luxeproblemen heeft. "We hebben een prachtig huis in Amsterdam, maar het heeft heel veel trappen. Soms loop ik daar zuchtend en steunend vanaf, terwijl ik in een kast van een huis woon. Dat kan eigenlijk echt niet."

Bij de koop van haar nieuwe onderkomen heeft Renate rekening gehouden met haar luxeprobleem. "Daar zijn maar twee trappen en die tweede hoef ik niet dagelijks op. Dat is wel zo lekker."

Aan botox moet Renate voorlopig niet denken. "Ik vind het altijd een beetje eng. Je weet nooit of het goed gaat, dus ik weet niet of ik het zo snel zou doen." Nicole Kidman vindt ze een slecht voorbeeld van iemand die het hulpmiddel heeft gebruikt. "Ik zag haar laatst op televisie en dacht: dat kan echt niet. Ze zit erbij als een wassen beeld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren