logo songteksten.net

Lange Frans en Daniëlle blij met zwangerschap

(Novum) - Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle van Aalderen zijn ontzettend blij en gelukkig met de komst van hun tweede kind. Van Aalderen is medio oktober uitgerekend.

"Het is nog pril, maar we zijn heel blij", vertelt Daniëlle in een interview met het blad Mama. Volgens de 26-jarige ex-amazone, die in juni 2008 trouwde met Frans, wilde hij na twee weken al aan kinderen beginnen. "Dat vond ik iets te snel. Maar na een halfjaar was het: oké, ik wil het ook."

In augustus 2008 werd het stel ouders van Willem. Van Aalderen heeft haar zoon zo lang mogelijk thuisgehouden. "Hij is jong, hij kan nog zo lang naar school", vindt ze. "Mijn gevoel zegt dat het goed is voor zo'n kindje. Als ik hem nu naar de peuterspeelzaal breng, zit ik te slikken en zegt hij heel vrolijk: ga nou maar, mama."

De voormalig amazone en haar man maakten vorig jaar een moeilijk jaar door. De 30-jarige Frans kwam naar eigen zeggen in financiële problemen door toedoen van zijn voormalig rapmaatje Baas B. Zijn vrouw werd in oktober gearresteerd nadat in haar auto een doorgeladen pistool werd gevonden toen ze verhaal ging halen bij Baas B. "Het is ons een groot raadsel hoe dat pistool in die wagen is gekomen", zegt Daniëlle.

Haar relatie met Frans is door alle gebeurtenissen sterker geworden. "We werden gedwongen met elkaar te praten. Een aantal maanden terug hebben we de resetknop ingedrukt. We moesten elkaar weer gaan zien als man en vrouw, niet langer als zakenpartners", vertelt Van Aalderen, die een tijdje het management van haar man verzorgde. "Ik ga nu lekker zorgen voor Willem, mijn gezinnetje en mijn eigen dingetjes."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren