logo songteksten.net

Courteney zoekt oorzaak 'scheiding' bij zichzelf

(Novum) - Courteney Cox kan geen duidelijke reden noemen voor de 'proefscheiding' van David Arquette. De 46-jarige actrice maakte in oktober bekend dat zij en haar man tijdelijk uit elkaar gingen. Ze weet niet of het nog goed komt tussen de twee.

"Op een gegeven moment keek ik terug op onze relatie", vertelt Cox in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. "Er was niks bijzonders aan de hand, maar opeens kwamen er een hoop dingen naar boven."

Ze zoekt de oorzaak vooral bij zichzelf. "Als je ouder wordt, gaat het meer om het feit of je bij elkaar past dan om liefde. Ik moet nu aarden en tot rust komen. Er zijn een hoop dingen die ik wil veranderen", zegt de actrice. "Het heeft niks met David te maken, maar dat is waar ik naar op zoek ben."

De brunette betwijfelt of haar huwelijk met de 39-jarige Arquette kan worden gered. "We hielden zo veel van elkaar. Als het niet lukt, gaat me dat heel veel pijn doen", weet Courteney. "Maar nu valt het wel mee, want ik weet nog niet wat de toekomst in petto heeft."

Toch heeft ze vertrouwen in een goede afloop. "Het is belangrijk dat je risico's durft te nemen. Daar word je alleen maar sterker van, of het nou alleen is of samen", denkt Cox. "Uiteindelijk wordt alles beter."

Aan daten met anderen moet Courteney voorlopig niet denken. "Daar heb ik nu geen zin in", geeft ze toe. "Misschien over een tijdje, maar ik weet niet eens hoe ik nieuwe mensen moet ontmoeten. Ik houd helemaal niet van uitgaan en feestjes."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren