logo songteksten.net

Rihanna is eindelijk tevreden over figuur

(Novum) - Rihanna is sinds kort blij met haar ronde vormen. De 23-jarige zangeres, die volgend jaar voor het eerst te zien is op het witte doek als actrice, besefte onlangs dat ze er best mag zijn.

"Tijdens het filmen realiseerde ik me dat ik best tevreden ben met mijn lichaam", vertelt Rihanna aan de Amerikaanse Vogue. "Ik weet dat ik niet perfect ben, maar ik voel me sexy. Voor het eerst in mijn leven wil ik niet van mijn rondingen af", zegt de zangeres. "Ik voel me comfortabel in mijn lichaam."

Rihanna houdt haar figuur goed in de gaten, maar heeft een hekel aan de sportschool. "Ik haat het om dingen op de ouderwetse manier te doen", legt ze uit. "Ik heb een afkeer van alles wat routinematig en vertrouwd is en verveel me heel snel."

Vanaf jonge leeftijd wilde Rihanna al anders zijn dan anderen. "Op mijn veertiende ging ik naar de disco in een poloshirt, een lange broek, sportschoenen en een hoed achterstevoren op mijn hoofd", geeft ze als voorbeeld. "Op die manier zou ik er niet hetzelfde uitzien als alle andere meisjes."

Mode speelt nog steeds een belangrijke rol in het leven van de zangeres. "Het gaat nu meer om het nemen van risico's", vindt ze. "Als ik mijn kleren bij elkaar zoek, daag ik mezelf uit. Het moet er interessant of vreemd uitzien, maar wel mijn stempel dragen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren