logo songteksten.net

Joe Jonas noemt relatie met Greene 'echt goed'

(Novum) - Joe Jonas heeft al verschillende vriendinnetjes gehad, maar met zijn huidige geliefde Ashley Greene voelt het naar eigen zeggen 'echt goed'. De 21-jarige zanger heeft sinds vorig jaar een relatie met de 24-jarige actrice.

"Zij zet mijn gevoelens echt op de eerste plaats", vertelt Jonas in een interview met het Amerikaanse mannenblad Details. "Ze snapt mijn drukke schema en als ik een optreden heb in in ver land, komt ze me met het vliegtuig opzoeken."

Joe had voor Greene relaties met verschillende meisjes uit de showbizz, onder wie Taylor Swift en Demi Lovato. Twee jaar geleden werd zijn hart gebroken door een andere bekende vrouw, wier naam hij niet wil noemen. "We hebben het geprobeerd, maar uiteindelijk maakte zij het uit."

De zanger vormt samen met zijn broers het trio The Jonas Brothers, maar zet die samenwerking even op een laag pitje en komt binnenkort met een soloplaat. "Ik word ouder en de fans worden ook ouder", legt hij uit. "Er zijn verhalen die ik nog niet heb kunnen vertellen."

Joe, wiens eerste single volgende maand uitkomt, wilde vroeger altijd mensen tevreden stellen met zijn muziek. "Nu heb ik begrepen dat je met muziek jezelf kunt zijn. Mensen accepteren je om wie je bent."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren