logo songteksten.net

Mariska van Kolck blij als een kind met geliefde

(Novum) - Mariska van Kolck is in de wolken met haar nieuwe vriend Edgar Peer. Vorige maand werd bekend dat de 47-jarige musicalactrice na een huwelijk van zeventien jaar gaat scheiden van haar man Knut.

"De zon schijnt buiten en de zon schijnt ook weer een beetje voor mij", vertelt Mariska aan het AD. Ze leerde haar nieuwe vriend, een Amsterdamse oud-wethouder, kennen tijdens een etentje met wederzijdse vrienden. "Ik had wel zin in een leuk avondje uit, tijdens die verdrietige fase in mijn leven. Zelf was ik helemaal niet bezig met een nieuwe liefde."

Volgens de actrice was het meteen raak tussen de twee. "Na die avond hebben we elkaar vaker gezien en afgesproken. En nu ben ik elke dag als een kind zo blij."

Mariska's zonen Vincent en Christophe zijn blij voor hun moeder en hebben haar nieuwe vlam al ontmoet. "Ze gunnen me het weer gelukkig te zijn. We zijn een kroketje wezen eten met z'n allen."

De actrice ontdekte na de bekendmaking van haar scheiding dat Knut al geruime tijd een andere relatie zou hebben. "Ik probeer alles in netheid af te ronden met mijn toekomstige ex", vertelt ze. "Ik heb kater op kater gekregen de laatste tijd, maar ik kan het laten gaan nu er iemand is die steeds tegen me zegt hoe leuk, lief en mooi ik ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren