logo songteksten.net

'Lindsay heeft regels proeftijd weer overtreden'

(Novum) - De problemen van Lindsay Lohan blijven zich opstapelen. Uit een evaluatierapport van haar proeftijd blijkt dat de actrice zich weer niet aan de regels van haar voorwaardelijke straf heeft gehouden. Dat vertellen ingewijden aan entertainmentwebsite TMZ.

Lohan biechtte aan haar reclasseringsagent op dat ze thee heeft gedronken waarin alcohol zit. Het gaat om een drankje met maximaal 0,5 procent alcohol. Een van de voorwaarden van Lohans proeftijd is dat ze niet drinkt en geen drugs gebruikt. Doet ze dat wel, dan riskeert ze een gevangenisstraf.

De thee is niet Lindays enige probleem. De 24-jarige actrice wordt beschuldigd van juwelendiefstal, wat haar drie jaar celstraf op kan leveren. Lohan kan akkoord gaan met een schikking, maar dat betekent dat ze hoe dan ook achter tralies belandt. Naar verluidt gaat het om een celstraf van drie tot zes maanden.

Lindsay, die zegt onschuldig te zijn, weigert een schikking te accepteren die een gevangenisstraf behelst. Lohan, die zich vijf keer op liet nemen in een afkickkliniek, heeft tot het einde van de maand om terug te komen op dat standpunt. Blijft ze de schikking weigeren, dan wordt het een rechtszaak en kan ze nog langer achter de tralies verdwijnen.

Lohan werd in 2007 gearresteerd omdat ze dronken achter het stuur zat. Naast een korte celstraf kreeg de actrice een voorwaardelijke straf opgelegd. Een van de voorwaarden was dat Lindsay een alcoholcursus zou volgen. Dat deed ze niet, waardoor ze in augustus weer achter tralies belandde. Daarna kreeg ze weer een proeftijd opgelegd, een van de vereisten is dat de 24-jarige nuchter blijft en zich aan de wet houdt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren