logo songteksten.net

Joe Jonas en Ashley Greene uit elkaar

(Novum) - Joe Jonas en Ashley Greene gaan weer als vrijgezel door het leven. Dat bevestigen hun woordvoerders tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Volgens ingewijden heeft Jonas een einde gemaakt aan de relatie.

Eerder deze week hemelde Jonas zijn vriendin nog op in een interview met een Amerikaans mannenblad. "Zij zet mijn gevoelens echt op de eerste plaats", zei de 21-jarige zanger, die zijn relatie 'echt goed' noemde. Ingewijden vertellen het Amerikaanse blad Us Weekly dat Joe 'niet meer zoveel zin in had' in de relatie.

Ook de drukke werkschema's van de zanger en actrice zouden roet in het eten hebben gegooid. Jonas vertelde eerder dat Greene juist begrip heeft voor zijn werkzaamheden. "Ze snapt mijn drukke schema en als ik een optreden heb in een ver land, komt ze me met het vliegtuig opzoeken."

Joe Jonas, die met zijn broers het trio The Jonas Brothers vormt, kan vele bekende dames tot zijn exen rekenen. Zo scharrelde hij met Demi Lovato en Taylor Swift. De 24-jarige Ashley Greene is vooral bekend van de Twilight-films. In de reeks vertolkt ze de rol van vampier Alice Cullen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren