logo songteksten.net

Nieuwe single Hazes op komst

Een van de liedjes die Andre Hazes vlak voor zijn dood heeft opgenomen wordt binnenkort als single uitgebracht. Het nummer "Vaag en Stil" zal vanaf 15 augustus te krijgen zijn. Op de achterk
ant van de single staat de handgeschreven tekst van het nummer.

In dezelfde periode zal ter nagedachtenis aan zijn overlijden, dan een jaar geleden, een album, een dvd en een boek verschijnen. Het album, "Namens Andre" verschijnt op 12 september. Op het album staan behalve een overzicht van zijn carrière, de drie liedjes die Andre vlak voor zijn dood heeft opgenomen.

Rachel Hazes zal het boek dat zij heeft geschreven over haar man op de sterfdag van Andre uitbrengen. Op deze dag verschijnt ook de dvd met een documentaire over zijn leven en onder andere beelden van de opnames van de drie laatst opgenomen liedjes.

Precies een jaar na het overlijden van de volkszanger zal ook een herdenkingsconcert gehouden worden. Tijdens het concert "Een jaar later" in Rotterdam Ahoy spelen een aantal artiesten live liedjes van Andre. Het exacte repertoire en de optredende artiesten worden later bekend gemaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren