Frans Bauer al 25 jaar geen ruzie met Mariska

Door ANP, vrijdag 10 maart 2017 22:26, views: 19, bron: ANP

FIJNAART - Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben dit jaar wat te vieren. Ze zijn al 25 jaar bij elkaar, zonder ook maar één ruzie.

“Echte ruzie hebben we nog nooit gehad”, vertelde Frans aan Shownieuws. “Natuurlijk hebben wij ook wel eens een meningsverschil. Dat gaat er dan vaak over dat ik nee zeg en hij ja”, vult Mariska aan. “Ik heb wel eens de balen, maar dat is weer wat anders”, zegt Frans.

Volgens Mariska is 25 jaar “al wel heel lang als je erover nadenkt”. “Vind je dat Maris? Voor mij is het allemaal net gisteren”, vindt Frans. De volkszanger moest een kwart eeuw geleden flink aan de bak om Mariska’s hart te veroveren. “Ik moest er wel het een en ander voor doen. De aanhouder heeft gewonnen.”

Ook na 25 jaar zijn Frans en Mariska, die volgend jaar tien jaar getrouwd zijn en vier kinderen hebben, nog steeds dolgelukkig. Het geheim van hun huwelijk? Veel samen doen. “We zijn gewoon echt elkaars beste maatjes”, zegt Mariska. “Als hij niet aan het zingen is of gewoon thuis is, ben ik ook gewoon thuis. Dus wij zijn bijna 24 uur per dag samen.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten