logo songteksten.net

Nominaties MTV Video Music award bekend gemaakt

Punk-pop groep Greenday is de grote winnaar geworden als het gaat om nominaties voor de MTV Video Music awards. De groep heeft 8 nominaties gekregen voor "Boulevard of Broken Dreams" en &q
uot;American Idiot". Gwen Stefani en Missy Elliott kregen ieder 6 nominaties. Hierna volgde U2 met 5 nominaties.

Voor beste video van het jaar zijn genomineerd: Coldplay met "Speed of Sound", Kanye West met "Jesus Walks", Green day met "Boulevard of Broken Dreams", Snoop Dogg ft. Pharrell met "Drop it like it's hot" en Gwen Stefani met "Hollaback Girl".

Voor beste vrouwelijke video zijn genomineerd: Amerie met "1 thing", Mariah Carey met "We belong together", Gwen Stefani met "Hollaback Girl", Shakira met "La tortura" en Kelly Clarkson met "Since U Been Gone".

Voor beste mannelijke video zijn genomineerd: 50 Cent met "Candy shop", Kanye West met "Jesus Walks", Beck met "E-Pro", Usher met "Caught up" en John Legend met "Ordinary People".

Meer awards en genomineerden zijn te vinden op de site van MTV.

De 22ste editie van de MTV awards zal op 28 augustus uitgezonden worden vanuit Miami. Tijdens de show zullen onder andere Kanye West, Kelly Clarkson en Green Day een optreden verzorgen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren