logo songteksten.net

Kylie Minogue houdt Nederlands publiek op afstand

(Novum) - Kylie Minogue stond donderdagavond in de Heineken Music Hall met een show die eigenlijk veel te groot is voor zo'n zaal. De 42-jarige zangeres trekt de wereld over met haar stadiontoer Aphrodite - Les Folies, maar wist het Arnhemse Gelredome niet te vullen. Daarom werd de show verplaatst naar de kleinere Amsterdamse concerthal.

Ondanks dat het Kylies kleinste concert van haar toer was, legde ze moeilijk contact met haar publiek. Het podium had twee catwalks, die midden voor de planken samenkwamen. Alleen fans die honderden euro's betaald hadden voor een kaartje, konden vooraan staan. Vanwege de grote afstand bleef het publiek timide op nummers waar het tijdens vorige concerten uit zijn dak ging.

Hoewel er weinig contact was, voelde Kylie haar publiek wel goed aan. Ze verwende de voornamelijk homoseksuele mannen met tientallen glitter- en glamourpakjes en over the top decorstukken. Zo kwam de Australische de planken op in een gouden schelp en zat ze tijdens het nummer Illusion op een reusachtige, gouden pegasus. Het thema water was vooral een excuus om de mannelijke dansers in strakke Speedo's over het podium te laten huppelen.

Kylie kreeg haar publiek pas mee tegen het eind van de bijna twee uur durende show. Een actie van een aantal fans die Minogue wisten te verrassen viel in de smaak. Kylie vroeg twee homo's of ze het dansje van All the Lovers kennen. "Het is heel makkelijk. Trek je kleren uit en zoen iedereen die in de buurt is." Spontaan trokken een aantal mannen hun shirt uit.

De Heineken Music Hall ging alsnog plat tijdens All the Lovers, het slotnummer. Met een groot waterspektakel maakte Minogue een einde aan haar Amsterdamse concert. Vanaf een drie verdiepingen hoog platform zong de Australische haar nieuwste single. De schaars geklede mannelijke dansers zorgden met hun sensuele bewegingen letterlijk voor een climax.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren