logo songteksten.net

Scheiding ouders Miley Cyrus mogelijk van de baan

(Novum) - De ouders van Miley Cyrus maken misschien toch geen einde aan hun huwelijk. Mileys vader Billy Ray vertelt in een interview dat de scheiding wat hem betref van de baan is. "Ik heb de scheiding laten varen", vertelt Billy Ray in The View. Het interview wordt vrijdag uitgezonden in de Verenigde Staten.

"Ik wil mijn familie weer bij elkaar brengen", gaat de 49-jarige countryzanger verder. Billy Ray en Tish Cyrus kondigden hun breuk in oktober aan. Uit de scheidingspapieren bleek dat de twee na een huwelijk van zeventien jaar niet meer door een deur konden wegens 'onoverbrugbare verschillen'. Vorige week diende Billy Ray het verzoek in zijn scheidingsaanvraag van tafel te vegen. Of Tish ook af wil zien van de scheiding, is niet bekend.

De onenigheid tussen haar ouders trok een wissel op Miley. Voor haar achttiende verjaardag wilde de zangeres en actrice niets liever dan een familie-uitje. Miley komt de laatste jaren geregeld negatief in het nieuws. Zo gaf ze haar homoseksuele producer een lapdance en vonden pikante kiekjes hun weg naar het internet. Eind vorig jaar dook een video op waarop te zien is hoe de toen net 18-jarige aan een waterpijp lurkt.

Billy Ray weet het losbandige gedrag van zijn tienerdochter aan het succes van haar serie Hannah Montana. De countryzanger zei dat die Disney-show zijn gezin kapot had gemaakt. Billy Ray is inmiddels teruggekomen op zijn woorden. "Ik heb niet het idee dat Hannah Montana mijn gezin kapot heeft gemaakt", herhaalt de zanger in The View. "Maar de bekendheid, dat is een ander verhaal."

De countryzanger vertelt dat het langzaamaan beter gaat tussen hem en Miley. "Ik heb het gevoel dat ik mijn Miley weer een beetje terug heb. We zijn weer de vader en dochter die we waren voor Hannah Montana. We hebben de afgelopen dagen aardig wat gelachen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren