logo songteksten.net

Theatershow Charlie Sheen groeit uit tot tournee

(Novum) - Charlie Sheens televisiecarrière ligt misschien aan diggelen, maar hij maakt wel furore in het theater. De show Charlie Sheen's: Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option groeit uit tot een heuse tournee na een uitbreiding van twaalf voorstellingen, waaronder twee shows buiten de Amerikaanse landsgrenzen.

De 45-jarige acteur reist op 14 april en 2 mei af naar de Canadese steden Toronto en Vancouver, onthult een ingewijde aan het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De lijst werd eerder aangevuld met vijf voorstellingen. Oorspronkelijk zou Sheen alleen optreden in Detroit en Chicago. De kaarten voor de shows in deze steden waren al na achttien minuten uitverkocht.

Sheen heeft met zijn theaterprogramma ook al twee keer de New Yorkse Radio City Music Hall uitverkocht, waar plaats is voor zesduizend bezoekers. Voor de eerste twee voorstellingen ontvangt hij een bedrag van ongeveer driehonderdduizend dollar. Sheen twitterde dat de show over 'het ware verhaal' gaat, maar de precieze inhoud is niet bekend.

De acteur had een hoofdrol in de tv-serie Two and a Half Men, maar werd onlangs ontslagen. Sheen klaagde de producenten op zijn beurt aan voor honderd miljoen dollar vanwege contractbreuk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren