logo songteksten.net

3JS voeren hitlijst aan met Never Alone

(Novum) - De 3JS hebben met Never Alone de nummer een in de Single Top 100 veroverd. Het lied is de Engelstalige versie van Je Vecht Nooit Alleen, dat in februari de hitlijst ook al aanvoerde. Ze zullen met Never Alone Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival.

"Never Alone op nummer 1 mensen", twittert zanger Jan Dulles. "Dank jullie wel. Ik ga er vanavond gewoon weer eentje op drinken." De 3JS hadden naar eigen zeggen een zware kluif aan de Engelstalige versie van Je Vecht Nooit Alleen en werkten enkele weken aan de vertaling.

Adele, die vorige week de twee hoogste plekken in de Single Top 100 bezette met Rolling in the Deep en Set Fire to the Rain, zakt met beide nummers een plaatsje. Los van de Grond, van Jeroen van der Boom en zijn The Voice of Holland-pupil Leonie, zakt van de derde naar de zevende positie.

In de albumlijst komt Kane op de tweede plaats binnen met Singles Only. De Haagse band geeft onder dezelfde naam een reeks concerten in april en brengt dan ook een boek uit onder die titel. Adele voert de lijst net als vorige week aan met 21. Op nummer drie staat de Belgische zangeres Selah Sue met haar gelijknamige debuutalbum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren