logo songteksten.net

Simon Cowell wil 13-jarig 'talent' ontmoeten

(Novum) - Simon Cowell staat te springen om Rebecca Black te ontmoeten. De talentscout is fan van de 13-jarige Amerikaanse, die volgens veel internetgebruikers verantwoordelijk is voor 'het slechtste nummer ooit'. "Iedereen die binnen een week zoveel ophef kan veroorzaken, wil ik ontmoeten", zegt Cowell tegen het Amerikaanse People.

Rebecca Black plaatste vorige maand het nummer Friday op Youtube. In ruim een maand tijd werd het clipje meer dan 23 miljoen keer aangeklikt. Niet omdat het nummer zo goed is, maar omdat het bestempeld wordt als 'slechtste nummer ooit'. Black, die tweeduizend dollar betaalde voor de video, is al dagen een 'trending topic' op Twitter.

"Mensen maken zich zo druk om het nummer, maar ik vind het hysterisch", reageerde Cowell op alle ophef. "Ik vind Rebecca geweldig en vind het super dat ze zo veel publiciteit heeft gekregen. Ik ben dol op dit soort mensen." Of Black ingaat op de uitnodiging van Cowell is niet bekend.

De 13-jarige vertelde eerder deze week dat ze het erg moeilijk heeft met alle kritiek. "Toen ik alle nare reacties voor het eerst last, moest ik huilen", vertelde ze in een Amerikaanse talkshow. "Het voelde als cyberpesten. Ik dacht dat ik een grote fout had gemaakt en dat ik het niet had moeten doen."

Black voelt zich inmiddels beter. "Ik vind mezelf niet de vreselijkste zangeres, maar ik ben ook niet de beste. Maar ik heb tot op zekere hoogte talent."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren