logo songteksten.net

'Kate Moss wil Rolling Stones op bruiloft'

(Novum) - Kate Moss heeft haar zinnen gezet op de Rolling Stones. Het 37-jarige model wil dat de heren komen spelen op haar bruiloft. Moss is verloofd met The Kills-gitarist Jamie Hince. De twee trouwen deze zomer.

Moss wil volgens de Britse boulevardkrant The Sun niet alleen de Rolling Stones horen op haar bruiloft. Ook Led Zeppelin, The Clash, Primal Scream, Duran Duran, Beth Ditto en Kanye West staan volgens ingewijden op het verlanglijstje van het model. "Haar vrienden noemen het al Kate's mini-Glasto", verklapt een ingewijde, verwijzend naar het Britse festival Glastonbury. "Het moet een heel weekeinde worden."

Veel artiesten zijn vrienden of bekenden van Moss en haar verloofde Hince. Zo gaf Kanye West eerder deze maand aan dat hij een duet met Moss wel ziet zitten. "Kate heeft een hele lijst en heeft een aantal artiesten al benaderd. Veel van hen zijn bekenden en vinden het geen probleem een nummer te zingen", gaat de ingewijde verder.

De vele genodigden maken het voor Moss en Hince moeilijk een geschikte locatie voor hun bruiloft te vinden. "Na weken zoeken zijn er een paar opties, maar die vallen af doordat Kate meer en meer gasten blijft uitnodigen", weet een andere bron. "Ze wil iedereen uitnodigen die haar sinds haar kindertijd heeft geholpen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren