logo songteksten.net

Prins William hint op huwelijksreis in Australië

(Novum) - De Britse prins William is wellicht over een paar weken weer in Australië te vinden. Tijdens zijn bezoek aan het door overstromingen getroffen land hintte de prins op een huwelijksreis in Australië. "Het is hier veel prettiger. Het weer thuis is verschrikkelijk", vertelde William in Queensland.

William vertelde volgens de Britse krant The Daily Telegraph dat hij graag met Kate Middleton terug zou keren. De twee beloven elkaar op 29 april eeuwige trouw in de Londense kerk Westminster Abbey. "Ik ben dol op duiken, ik heb altijd bij het Great Barrier Reef willen duiken", zei de 28-jarige prins. "Ik zal nog een keer terug moeten komen, misschien is huwelijksreis een idee."

De prins nodigde het publiek in Queensland bovendien uit voor zijn bruiloft. "Ik verwacht jullie allemaal, ik wil een hoop Australische vlaggen zien wapperen bij de Abbey", grapte William. Voor zijn huwelijk heeft hij 1900 gasten uitgenodigd, onder hen zijn kroonprins Willem-Alexander en Máxima. Mogelijk wonen ook andere leden van het Nederlandse koninklijk huis het huwelijk bij.

Prins William is in Australië om met eigen ogen te zien welke verwoestingen de overstromingen hebben aangericht in het land. "Dit is onvoorstelbaar", zei William toen hij per helikopter over het getroffen gebied vloog. Later vertelde de prins, die maandag terugkeert naar Groot-Brittannië, dat hij geen last had van het warme weer in Australië. "Ik kom uit Engeland en ben veel te bleek. Ik kan wel wat zon gebruiken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren