logo songteksten.net

New Kid hoopt dat verbazing over succes blijft

(Novum) - Tim Haars is nog steeds verbaasd over het succes van de New Kids. De 29-jarige hoop dat hij dat gevoel voorlopig vast kan houden. "Dat is eigenlijk een relaxed gevoel, ik hoop dat het blijft", vertelt Haars aan de Volkskrant.

"Vanaf mijn achttiende weet ik dat ik dit wil doen: presenteren, dingen verzinnen en acteren. Al die tijd ben ik bezig ergens te komen. Nu ben ik op een bepaald punt: ja, dat is supervet." Haars is vooral bekend als Gerrie van Boven uit New Kids. Vanaf dinsdag presenteert hij voor Veronica de show Total Blackout.

Haars merkt dat mensen denken dat zijn succes vanzelf komt. "Die gasten doen maar wat, denken ze. Maar het is keihard werken, al is die gedachte wel leuk. Eén hit en hij is gearriveerd. Dat is veel romantischer."

De vijf New Kids broeden op een nieuwe film, het vervolg op het succesvolle New Kids Turbo! De tweede film moet in december verschijnen, maar Haars heeft nog geen idee waar die over gaat. "Ik heb het script nog niet gelezen", biecht de 29-jarige op. "We zijn meer bezig met filmmaken dan met wat de film gaat doen. Het is als een avondje hangen met vrienden."

Haars zegt 'niet zo bezig te zijn' met het succes van New Kids. "Het vleit wel, maar wij willen echt alleen maar iets vetters maken. Alles daar omheen is leuk, maar daar draait het voor ons niet om."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren