logo songteksten.net

Politici Kerkrade vormen band voor Glazen Huis

(Novum) - De burgemeester en wethouders van de gemeente Kerkrade hebben een band opgericht in de hoop het Glazen Huis in 2012 binnen te slepen. De Bloody Serious Band, onder leiding van zanger/wethouder Tim Weijers, wil de hitlijsten veroveren met het nummer Better Everyday.

De single verschijnt dinsdag, op de dag dat de gemeenten hun bidbook in moeten leveren bij 3FM. "Als je iets doet, moet je het ook goed doen", stelt burgemeester Jos Som, die in de Bloody Serious Band de achtergrondzang en gitaar voor zijn rekening neemt. "Vandaar dat we naast het bidbook de single zelf hebben ingezongen en ook een clip hebben opgenomen."

Kerkrade krijgt stevige concurrentie in de strijd rond het Glazen Huis 2012. Ook Sittard, Nijmegen, Enschede, Delft en Haarlem hebben aangegeven oren te hebben naar de jaarlijkse inzamelingsactie van 3FM. De radiozender laat nog niets los over welke gemeenten een gooi doen naar het Glazen Huis, mogelijk worden de kanshebbers dinsdag bekendgemaakt. Op 29 april maakt 3FM bekend in welke stad het Glazen Huis volgend jaar staat.

Het Glazen Huis staat dit jaar in Leiden. Vorig jaar streken de dj's neer in Eindhoven. Die stad telde 175 duizend euro neer voor het Glazen Huis. Datzelfde bedrag heeft de gemeente Kerkrade ter beschikking gesteld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren