logo songteksten.net

Voice-finalist Leonie Meijer gaat weer touren

AMSTERDAM - The Voice-finalist Leonie Meijer gaat komend jaar op tournee. Samen met zanger/acteur Marijn Brouwers is zij begin 2018 te zien en te horen in het bijzondere theaterconcert Bella Italia. Dat heeft producent DommelGraaf & Cornelissen dinsdag bekendgemaakt.

“Ik hou enorm van Italiaanse muziek”, stelt Meijer. “Er klinkt zoveel passie en liefde in door.” Zij deelt het podium tijdens Bella Italia met Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans. Het drietal brengt nummers van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte en Andrea Bocelli ten gehore. “De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken”, stelt producent Hans Cornelissen.

Meijer stond al met diverse soloprogramma's in het theater. Zij brak door als finaliste in het populaire programma The Voice en scoorde sindsdien diverse top 40-noteringen. Marijn Brouwers studeerde in 2011 cum laude af aan het conservatorium Fontys in Tilburg en maakte eerder hommageprogramma's aan Frans Halsema en Charles Aznavour.

Musical Award

Ook stond hij met veel succes op het podium met Jenny Arean. Momenteel tourt Brouwers door Nederland met The Chet Baker Room. Merijn Oerlemans was vorige seizoen te zien in de musical Petticoat, waarvoor hij een Musical Award ontving.

Bella Italia staat van begin maart tot eind mei 2018 in de Nederlandse theaters. De premiere is op 12 maart in schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren