logo songteksten.net

Ex-Spice Girl Mel B in verwachting van derde kind

(Novum) - Melanie Brown is zwanger van haar derde kind. Dat onthult de 35-jarige zangeres in een interview met het Britse Hello! Magazine. "We zijn door het dolle heen", laten Mel B en haar echtgenoot Stephen Belafonte weten aan het blad.

De eveneens 35-jarige Belafonte sprong een gat in de lucht toen hij het blijde nieuws vernam van zijn echtgenote. "Ik trok spontaan een fles champagne open en zei: schat, geniet van dit glas want voorlopig mag je niet meer drinken. Ze genoot met volle teugen."

Brown vertelt dat ze vlak na kerst besloot een derde kindje te willen. Niet veel later bleek dat ze in verwachting was. De zangeres weet nog niet of ze wil weten of ze en zoon of dochter krijgt. "Ik ben er nog niet uit. Ik ben door de eerste drie maanden, dus het is veilig. Tijdens die eerste drie maanden was ik erg ziek en moe en dat ben ik nooit eerder geweest."

Mel B heeft al twee dochters, Phoenix van 12 en Angel Iris van 3. Phoenix komt voort uit Browns huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, Angel Iris is de dochter van acteur Eddy Murphy. Belafonte heeft een 6-jarige dochter uit een eerdere relatie, Giselle.

Scary Spice is niet de enige ex-Spice Girl die in verwachting is. Ook Emma Bunton, destijds bekend als Baby Spice, en Posh Spice Victoria Beckham zijn zwanger. Beide dames weten al wat ze krijgen: Bunton krijgt weer een zoon, Beckham is in verwachting van een dochter.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren