logo songteksten.net

'Mel B woedend op Victoria Beckham'

LOS ANGELES - Mel B kan het niet waarderen dat Victoria Beckham muziek van de Spice Girls gebruikt om zichzelf te promoten. Volgens The Sun is het Mel behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten dat Victoria in een nog niet uitgezonden aflevering van Carpool Karaoke een liedje van de meidenband zingt.

De pijn van Mel zit 'm in het feit dat Victoria eerder niet mee wilde werken aan een Spice Girls-reünie, waardoor die plannen op niets uitliepen. Geri Halliwell, Emma Bunton en Mel besloten daarom onder de naam GEM toch weer te gaan optreden. Victoria liet onlangs weten dat ze hoopte dat de drie daarbij niet de nummers van de Spice Girls zouden zingen. "Dat zou me verdrietig maken, want het was zo'n speciale tijd", zei de mode-ontwerpster in een interview met de BBC.

Victoria zingt niet alleen Spice Girls-muziek in de auto van James Corden, ze gebruikt ook een nummer van de groep in een commercial voor haar kledinglijn bij de Amerikaanse warenhuisketen Target. Een bron van The Sun meldt dat Mel zelfs overweegt juridische stappen te nemen om die actie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren