logo songteksten.net

Inbraak engste moment voor Heroes-actrice

(Novum) - Hayden Panettiere stond doodsangsten uit toen iemand in haar huis probeerde te breken. De Heroes-actrice was alleen thuis toen het gebeurde en sloot zich daarom direct op in de badkamer.

"Ik had nog nooit zoiets engs meegemaakt", verklapt Panettiere op de website van de Amerikaanse entertainmentzender E! "Het alarm bleef maar gaan, maar niemand kwam. Ik greep mijn taser en mobieltje en sloot mezelf op."

De 21-jarige actrice belde meteen haar vader en een vriend die dichtbij woonde. "Ik zat bij de wc te trillen van angst, maar toen dacht ik: echt niet dat ik ga wachten tot iemand komt. Dus ik kroop uit het raam."

Ze herinnert zich hoe ze met haar wapen over de straten rende. "Ik ging de hoek om en ineens had ik zeven politiemannen om me heen die hun sluipschuttergeweren met lasers op me richtten. En ik maar smeken: niet schieten, niet schieten."

Panettiere is vaker doelwit van inbrekers geweest. Twee jaar geleden werd Hollywood opgeschrikt door meerdere inbraken, waarvan ook de blondine het slachtoffer werd. De dader nam haar sieraden mee. Ze was toen niet thuis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren