logo songteksten.net

Lee Towers noemt leven 'zucht met hoogtepunten'

(Novum) - Lee Towers bereikt woensdag de pensioengerechtigde leeftijd, maar laat zijn werk niet meteen uit handen vallen. De zanger blikt tevreden terug en vindt dat zijn leven veel hoogtepunten heeft gekend.

"Het gaat zo hard. Als je iemand vraagt die 100 is geworden hoe het is gegaan, dan zeggen ze: het is een zucht", vertelt Towers dinsdag in KoffieMax. "Maar het is een zucht met heel veel hoogtepunten. Ieder gala was toch weer een apart kindje en een nieuwe uitdaging. Het is een heel inspirerende gebeurtenis iedere keer."

De Rotterdammer kijkt geƫmotioneerd maar lachend naar de boodschappen van familie in een videocompilatie. "Elf kleinkinderen, dan ben je toch rijk", glimlacht Towers na afloop. Zijn vrouw Laura, die daarna in een video verschijnt, noemt hij zijn alles. "Ze is mijn lot uit de loterij. Je moet het ook treffen, toch? Het is veel respect voor elkaar hebben. Houden van zit overal in, in even dit doen of een oogopslag."

Towers is zijn werk nog lang niet zat. Hij hoopt dat hij een concert mag geven in Ahoy, waar hij al vijftig keer eerder stond. De zanger zit 35 jaar in het vak en wil dit graag vieren met een jubileumconcert in zijn geboorteplaats.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren