logo songteksten.net

'Chris Brown opnieuw gewelddadig'

(Novum) - Chris Brown wordt opnieuw in verband gebracht met een geweldsincident. De 21-jarige r&b-zanger zou dinsdag na een interview volledig door het lint zijn gegaan nadat hij een paar vragen over zijn ex-vriendin Rihanna had gekregen.

Brown, die zijn ex twee jaar geleden mishandelde, werd live geïnterviewd voor het ABC-programma Good Morning America. Na het vraaggesprek met presentatrice Robin Roberts zou Brown een woedeaanval hebben gekregen, vertellen ingewijden bij ABC aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Naar verluidt stormde Brown na het interview zijn kleedkamer in en schreeuwde hij zo hard dat medewerkers in een andere ruimte de beveiliging waarschuwden. De zanger zou daarnaast een raam in de kamer hebben stukgeslagen.

"Ik heb het zo gehad met mensen die het verleden blijven oprakelen", twitterde Brown na het vermeende incident. "Tegelijk verheerlijken we Charlie Sheen en andere beroemdheden." De zanger verwijderde de tweet korte tijd later, om in plaats daarvan een bericht over zijn nieuwe plaat aan zijn fans te richten. "Het album is alleen voor jullie. Ik heb zo genoeg van iedereen, behalve van jullie."

Volgens bronnen zou Robin Roberts voor het vraaggesprek met Brown hebben overlegd. Naar verluidt gaf de zanger, die nog in een proeftijd zit van vijf jaar, toestemming voor een paar vragen over zijn ex.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren