logo songteksten.net

Louis Tomlinson moet aanklacht afwachten

LOS ANGELES - Louis Tomlinson is nog in afwachting van een officiƫle aanklacht voor het aanvallen van een paparazzo op de luchthaven van Los Angeles. Volgens de BBC zou de zaak aanvankelijk op 29 maart dienen, maar ziet het er nu naar uit dat het nog veel langer duurt.

De 25-jarige zanger werd op 3 maart gearresteerd na zijn aanvaring met de fotograaf die achterover zou zijn gevallen in de bagagehal. Hij zat bijna een uur vast op het dichtstbijzijnde politiebureau. De zanger bevond zich in gezelschap van zijn vriendin Eleanor Calder, die het ook aan de stok kreeg met omstanders.

''Er is nog geen besluit genomen, het justitieel onderzoek is nog gaande'', zegt een woordvoerder van het openbaar ministerie in Los Angeles. De aanklagers mogen volgens de zegsman tot een jaar na het incident tot vervolging overgaan.

Louis' advocaat Martin Singer zei eerder dat de persfotograaf de ruzie zelf heeft uitgelokt. ''Het is niet de eerste keer dat een paparazzo een ruzie met een beroemdheid uitlokt'', zei de advocaat van Louis in een reactie. ''Tijdens het geruzie werd zijn vriendin aangevallen door drie andere mensen. Hij wilde haar verdedigen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren