logo songteksten.net

Dan Karaty lacht om speculaties over geaardheid

(Novum) - Dan Karaty noemt het grappig dat mensen denken dat hij homoseksueel is. "Voor de rest ben ik er totaal niet mee bezig, eerlijk waar", vertelt de 34-jarige danser en choreograaf in een interview met Grazia. "Ik zit er helemaal niet mee."

Karaty kocht onlangs een appartement in Amsterdam omdat hij de komende tijd vier programma's in Nederland gaat presenteren. Zijn vrouw blijft in de Verenigde Staten, buiten de publiciteit. "Ik geniet van mijn carrière en werk, maar het gaat niemand wat aan wat er in mijn privéleven gebeurt. Die twee dingen hou ik graag gescheiden."

Toch laat de Amerikaan zich ontvallen dat hij een grote kinderwens heeft. "Ik werk al sinds mijn achttiende veel met ze samen, dus ik wil er zelf ook wel een paar." De afstand tussen hem en zijn vrouw is volgens Karaty geen enkel probleem. "Als je iets graag genoeg wilt, zoek je vanzelf naar een oplossing om het te laten werken."

Karaty is in Nederland vooral bekend als jurylid van talentenjachten als Holland's Got Talent en So You Think You Can Dance. Vanaf zondag presenteert hij The Ultimate Dance Battle en hij is dit seizoen te zien in X Factor.

Zijn televisiewerkzaamheden hebben Karaty aardig wat bekendheid opgeleverd, maar daar ligt hij niet wakker van. "Ik hou er niet van", zegt hij over zijn beroemdheid. "Ik vind het heerlijk om te werken, nieuw talent te ontdekken, te jureren en aan te moedigen nog beter te worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren