logo songteksten.net

Russell Brand goede tuinman door huwelijk

(Novum) - Russell Brand is door zijn huwelijk veranderd van een seksverslaafde in een tuinier. De Britse komiek trouwde vorig jaar met de 26-jarige zangeres Katy Perry, die hem heeft weten te temmen. "Ik had vroeger twintig keer per week seks, onvoorstelbaar. Tegenwoordig ben ik een verdomd goede tuinman", vertelt Brand in een interview met Piers Morgan.

De 35-jarige komiek vindt dat het huwelijk niet altijd even makkelijk is. "Het is moeilijk te wennen aan een persoon die ook nog de hele dag bij je in huis is." De rommel die Katy maakt, vindt hij maar verwarrend. "Als zij iets laat slingeren, moet ik ermee aan de slag. Maar als ik een rommeltje maak, moet ik het zelf opruimen. Dat verwart me."

Brand moest bovendien wennen aan typische vrouwenrituelen. "Het duurt eeuwen voordat ze klaar is om de deur uit te gaan. Ik had geen idee, normaal maakte ik dat deel van de avond niet mee." De komiek liet zich door interviewer Piers Morgan aan de tand voelen voor diens show Piers Morgan's Life Stories. De aflevering met Brand wordt volgende maand uitgezonden op de Britse commerciƫle zender ITV1.

De komiek, ooit verslaafd aan alcohol en drugs, durft nog niet te spreken van eeuwige trouw. "Ik doe het stap voor stap, net als met drugs en alcohol. Ik zie dingen niet als 'voor de rest van mijn leven'. Natuurlijk is een huwelijk voor eeuwig en dat is precies wat ik wilde, maar alles wat eeuwig is, is beangstigend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren