logo songteksten.net

Sevn Alias en Jebroer ook op Dutch Valley

AMSTERDAM - Rappers Sevn Alias en Jebroer zijn toegevoegd aan de line-up van Dutch Valley. Ook SFB, Donnie en SMIB staan in augustus op het podium in Spaarnwoude. Dat maakte de organisatie vrijdagochtend bekend.

“Hiphop is de hedendaagse popmuziek van Nederland”, aldus woordvoerder Rob Bout. “Daarom programmeren wij naast een nieuwe generatie Nederhoppers voor de fijnproevers op de ‘eigen’ hiphopstage dit jaar bij Dutch Valley ook een aantal ‘pop-hop’ vertegenwoordigers op het hoofdpodium.”

Volgens Bout staat de hiphopstage dit jaar als een huis dankzij de komst van onder anderen SBMG, Adje en Esko. “De Nederhopbühne is het meest energieke podium van Dutch Valley. Het hiphophuis werd voorgaande edities spreekwoordelijk afgebroken door artiesten en fans. Wij zijn erg trots dat we dit jaar de voorhoede van een nieuwe generatie populaire Nederhoppers hebben kunnen strikken.”

Dutch Valley, dat op 19 augustus plaatsvindt, kondigde eerder al aan dat onder anderen Kraantje Pappie, Typhoon en Broederliefde op het hoofdpodium staan. Ook Gers Pardoel, Ali B en Lange Frans staan in Spaarnwoude op het grootste podium.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren