logo songteksten.net

Zoon Elizabeth Taylor trots op moeder

(Novum/AP) - De zoon van Elizabeth Taylor is trots op wat zijn moeder heeft bereikt in haar leven. De actrice overleed woensdag op 79-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Los Angeles in het bijzijn van enkele van haar kinderen, onder wie Michael Wilding.

"Mijn moeder was een uitzonderlijke vrouw", laat de 58-jarige Wilding in een verklaring weten. "Ze heeft met passie, humor en liefde alles uit het leven gehaald wat erin zat." Taylor stierf aan hartfalen, waarvoor ze begin februari werd opgenomen in het ziekenhuis. Twee jaar geleden werd bij de actrice een hartklep vervangen.

"Hoewel haar dood een grote klap is voor degenen die dicht bij haar stonden, zullen we ons altijd laten inspireren door haar bijdrage aan deze wereld. Haar verdiensten voor de filmwereld, haar succes als zakenvrouw en haar moedige strijd tegen aids maken ons heel trots op wat zij heeft bereikt", verklaart Wilding. Zijn moeder verdiende bakken met geld, maar doneerde veel aan liefdadigheidsinstellingen, waaronder organisaties die zich inzetten tegen kanker en aids.

"De wereld is een stukje beter omdat mijn moeder erin leefde. We zullen haar nooit vergeten. Haar geest zal altijd bij ons blijven en haar liefde leeft voort in onze harten."

Taylor stierf volgens entertainmentsite TMZ om 01.28 uur lokale tijd in Los Angeles. Ze bracht daar de afgelopen weken in een ziekenhuis door. Later deze week wordt ze in besloten kring begraven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren