logo songteksten.net

Katy Perry als ongenode gast naar William en Kate

(Novum) - Katy Perry behoort niet tot de negentienhonderd genodigden voor de bruiloft van de Britse prins William en Kate Middleton, maar is toch van plan te gaan. De 26-jarige Amerikaanse zangeres, die in oktober trouwde met de Britse komiek Russell Brand, is vastberaden op 29 april een plekje te veroveren in Westminster Abbey.

"Ik ga zeker als ongenode gast naar die bruiloft", beloofde Katy tijdens een interview met een Brits radiostation. "Ik ben dol op alles wat met de monarchie te maken heeft. Mijn man en ik kijken naar alles over het koninklijk huis. We willen nog naar de Tower of London en waren laatst bij Windsor Castle. We zijn dol op alle films en documentaires over het koningshuis."

Russell kan Katy alles uitleggen over het Britse koningshuis. "Ik ben een onderdaan van de Britse kroon", zei de komiek in november, daags nadat William en Kate hun huwelijk aankondigden. "Dit zijn de aristocraten die hun geslachtsdelen tegen elkaar willen ketsen, maar voor de vorm nog dure juwelen uitwisselen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren