Nicki Minaj betaalt schoolgeld voor fans

Door ANP, maandag 8 mei 2017 04:17, views: 9, bron: ANP

LOS ANGELES - Nicki Minaj was zaterdagavond in een vrijgevige bui. De rapster maakte via Twitter enkele fans dolblij door ze aan te bieden hun lesgeld te betalen. Gelukkige fans moesten wel aantonen dat ze daadwerkelijk de opleiding volgen en goede cijfers halen.

De Anaconda-zangeres begon de avond op Twitter met een wedstrijd voor het weggeven van toegangskaarten en een meet & greet tijdens de aanstaande Billboard Music Awards in Los Angeles. Maar als snel veranderde de opzet van de wedstrijd. "Laat me zien dat je goede cijfers haalt en ik betaal je lesgeld", twitterde Minaj aan een fan die vroeg of ze zijn schoolgeld zou willen betalen in plaats van een toegangskaartje. De rapster stemde toe.

Ook superfan en student Kyle Walsh viel in de prijzen. Hij twitterde zijn cijferlijst aan Minaj die hem vervolgens vroeg hoeveel geld hij nodig had. "Ik ben ontdaan, geïnspireerd en dankbaar maar eerlijk gezegd ben ik niet verrast", zegt Walsh tegen dagblad USA Today. "Nicki is een van de meest barmhartige mensen in de entertainmentindustrie", vervolgt de student.

Net na middernacht liet Minaj weten dat er een einde was gekomen aan de donaties, maar dat ze de actie binnenkort zal herhalen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten