logo songteksten.net

Ruben Nicolai heeft oren naar kerstalbum

HILVERSUM - Ruben Nicolai ambieert geen zangcarrière, maar wil wel graag minimaal één album opnemen. De presentator, die deelneemt aan It Takes 2, voelt wel wat voor een kerstplaat. Dat vertelde hij maandag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

“Als het al zover komt dan wordt het een kerstalbum met alleen maar duetten”, weet Ruben al. “Ik heb iets met kerstmuziek. Die hele kerstplaat van Mariah Carey bijvoorbeeld, vind ik fantastisch. Of alle kerstliedjes van Elvis. Ja, geweldig. Kerst met Ruben Nicolai, dat lijkt me te gek.”

Of Kerst met Ruben Nicolai ooit in de winkelschappen ligt, is nog maar de vraag. De presentator vloog zondagavond bijna als eerste uit It Takes 2, een zangprogramma waarin BN’ers die niet als zanger(es) bekend zijn, een moppie zingen.

Na It Takes 2 ziet Ruben zichzelf niet meer vaak op een podium staan. “Nee, verder heb ik die ambitie totaal niet. Tenzij de kenners zeggen: ja, dat moet je echt doen. Maar aangezien ik dit weekend al net aan doorging in It Takes 2 lijkt me dat niet.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren