logo songteksten.net

Frank Ocean vindt dat vader geen zaak heeft

LOS ANGELES - Frank Ocean vraagt de rechtbank de zaak van zijn vader naar de prullenbak te verwijzen. Calvin Cooksey klaagde de zanger in februari aan. Volgens hem is zijn zoon een oplichter, fraudeur en hypocriet.

Cooksey was niet blij met een verhaal van de artiest op Tumblr. Daarin schreef Frank dat hij als zesjarige hoorde hoe een transgender serveerster door zijn vader ‘flikker’ werd genoemd. “Hij sleurde me het restaurant uit en zei dat ze ons niet mocht bedienen omdat ze vies was. Dat was de laatste middag dat ik mijn vader zag en de eerste keer dat ik dat woord hoorde.”

Volgens Cooksey heeft het incident nooit plaatsgevonden. Hij eiste ruim 14 miljoen dollar (13 miljoen euro) van zijn zoon. Frank liet woensdag, in een reactie op de aanklacht van zijn vader, weten bij zijn verhaal te blijven. De artiest benadrukt dat zijn hele verhaal waar is, en vindt dat het “voor zichzelf spreekt”.

Frank noemt de klachten van zijn vader “opinieverklaringen”, volgens hem is smaad niet aan de orde. Hij vroeg de rechtbank de zaak niet voort te zetten en vindt dat zijn vader de gemaakte juridische kosten voor zijn rekening moet nemen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren