logo songteksten.net

Juryleden: Michael Jackson wel schuldig

Twee van de twaalf juryleden die Michael Jackson hebben vrijgesproken hebben nu openlijk spijt van dit besluit. Ze hebben maandagavond bekend gemaakt dat ze van mening zijn dat de jongen toch misbru
ikt is.

De advocaat van Michael is van mening dat de beschuldigingen 'beschamend' en 'beledigend' zijn. "Twaalf juryleden komen tot overeenstemming tijdens het proces en dan hoor je twee maanden later dat twee leden het er niet mee eens zouden zijn." aldus de advocaat.

Als reden voor het instemmen met de vrijspraak noemen de juryleden bedreigingen van de juryvoorzitter. Hij zou gedreigd hebben hen uit de jury te verwijderen als ze niet met de vrijspraak zouden hebben ingestemd. Overigens kan een juryvoorzitter dit helemaal niet wanneer iemand het niet eens is met de rest.

De beide juryleden zijn bezig een boek te schrijven over hun belevenissen tijdens het proces. De advocaat van Jackson zegt: "Ik ben erg wantrouwig. Deze mensen vinden het blijkbaar leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan.". Dit wordt door de beide juryleden ontkend, ze willen laten zien hoe het rechtssysteem in Amerika werkt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren