logo songteksten.net

Camila Cabello kondigt eerste soloalbum aan

LOS ANGELES - Camila Cabello liet zondag via Twitter weten dat op 19 mei de eerste single van haar eerste soloalbum uitkomt. De plaat draagt de naam The Hurting The Healing The Loving, en is het eerste album van de 20-jarige zangeres sinds ze de meidengroep Fifth Harmony verliet in december.

"Het album vertelt het verhaal over mijn reis van de duisternis naar het licht, van een tijd waarin ik verloren was naar een tijd waar ik mezelf weer heb gevonden", deelde Cabello in een begeleidende brief via Twitter. De Cubaans-Amerikaanse zangeres bracht eerder een drietal solosingles uit met onder andere Pitbull en Cashmere Cat, maar een soloalbum bleef uit.

In de openhartige brief over haar album vertelt de zangeres hoe ze er helemaal doorheen zat tijdens het touren met Fifth Harmony. "Het nummer I have questions schreef ik op een toilet in het hotel toen we een jaar geleden op tour waren", schrijft ze. "Ik zat er helemaal doorheen destijds, een pijn waar ik liever niet over praat. En ik kon zes maanden geen liedjes schrijven", vervolgt de zangeres die eraan toevoegt dat het haar nog flink wat tijd kostte om haar gevoelens om te zetten in liedjes.

Camila Cabello verliet in december na onenigheid de meidengroep Fifth Harmony. De overige leden van de groep, Normani Kordei, Dinah Jane, Ally Brooke en Lauren Jauregui, lieten in april weten eensgezind verder te gaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren