logo songteksten.net

Enrique Iglesias verwent Rotterdams publiek

(Novum) - Ahoy was maandagavond wederom gevuld met hysterische vrouwen die naar hun idool kwamen kijken. Na de show van Justin Bieber op zondag was het maandag de beurt aan Enrique Iglesias. De zanger verontschuldigde zich omdat hij zo laat was, maar verwende zijn publiek vervolgens anderhalf uur lang met een spetterende show.

Jim Bakkum mocht het voorprogramma verzorgen. "Ik vind het een eer jullie te mogen opwarmen", sprak de 23-jarige zanger. Jim zong een paar eigen liedjes en een paar covers en bracht toen zijn nieuwe single Feel Your Love, die deze week uitkomt, ten gehore. "Een spannend moment voor mij", bekende hij.

Iglesias liet na Jims optreden even op zich wachten. De 35-jarige Spanjaard verraste het publiek toen hij ineens opkwam met Tonight, waarvan twee versies bestaan. Hij begon met de nette uitvoering, maar switchte daarna snel van Tonight I'm Loving You naar Tonight I'm Fucking You. "Holland, let's get a little dirty", maakte hij meteen duidelijk. "Het is goed om hier weer te zijn, jullie zijn mijn trouwste fans", beloofde hij zijn publiek.

Hoewel de tournee van de zanger is vernoemd naar zijn laatste plaat, Euphoria, zong Enrique slechts enkele nummers van dat album. Naast het nieuwe Heartbeat klonken klassiekers als Bailamos, Escape en Rhythm Divine door de luidsprekers. Met handgebaren en een dramatische blik in zijn ogen bleef Iglesias het voornamelijk uit vrouwen bestaande publiek opzwepen.

De zanger liep van links naar rechts over het podium, sprong tussen de gillende vrouwen, maakte foto's, deelde kushandjes uit en poseerde met fans. De vraag 'wie wil er een liedje met me zingen op het podium' werd met hoopvol gegil beantwoord. Enkele gelukkige meisjes werden uit het publiek getrokken voor een intieme dans met de womanizer.

Ook visueel gezien was het optreden een spektakel. Met grote ballonnen, confetti en vuurwerk knalde het letterlijk anderhalf uur lang in Ahoy. Enrique verliet aan het eind even het podium, om vervolgens terug te komen met een een hele reeks toegiften. "Nederland, we gaan nog een keer gek doen", maakte de zanger duidelijk. Hij sloot uiteindelijk af met het liedje waar hij ook mee begon: Tonight. "Ik hoop jullie snel te zien. Vergeet me niet, want ik zal jullie ook niet vergeten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren