Nicki Minaj steunt dorp in India

Door ANP, dinsdag 23 mei 2017 05:34, views: 5, bron: ANP

LOS ANGELES - In de afgelopen jaren heeft Nicki Minaj een dorp in India geholpen aan twee waterputten, een kledingmaker, een computercentrum en een leesprogramma. Dat liet de rapper weten op Instagram.

"Dit soort dingen maakt me het trotst', schrijft Nicki bij een video waarop een van de inwoners van het dorp de waterpomp demonstreert. "We klagen over de belachelijkste kleine dingen terwijl sommige mensen niet eens schoon water hebben." De muzikante wil in de toekomst haar fans betrekken bij haar liefdadigheidswerk. "Ons werk is nog lang niet gedaan. Ik vertel jullie er binnenkort meer over voor het geval jullie er onderdeel van willen worden."

Later postte Nicki nog een foto van een groep vrouwen uit het dorp. "Trots op mijn zussen in India. God is zo goed. Het was hun wens om waterputten te hebben, en plekken waar ze konden bidden en meer konden leren over technologie, computers, lezen etc. Dit is nog maar het begin. Deze vrouwen zijn wij en wij zijn hen."

Eerder deze maand toonde Nicki zich ook al van haar vrijgevige kant. Ze deelden via Twitter verschillende geldbedragen uit aan studenten, die daarmee hun leningen konden aflossen of boeken konden betalen voor het komende studiejaar.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten