logo songteksten.net

'George Clooney was op seksfeest Silvio Berlusconi'

(Novum/AP) - George Clooney was aanwezig op een van de seksfeesten van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi. Dat beweert het toen minderjarige meisje dat betaald zou zijn door Berlusconi om seks met hem te hebben.

De Italiaanse premier wordt ervan beschuldigd dat hij de Marokkaanse Ruby betaald heeft voor seks. Bovendien zou hij zijn invloed hebben gebruikt om dat in de doofpot te stoppen. Het meisje zegt dat ze Clooney en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis heeft gezien op een van de seksfeesten van Berlusconi, die ontkent fout gehandeld te hebben.

Clooney moet nu mogelijk getuigen in de rechtszaak over de seksfeesten van Berlusconi. De acteur en zijn vriendin staan op de lijst van de advocaten van de premier. Zij hebben de lijst met getuigen dinsdag overhandigd aan het hof. Een rechter beslist wie er aantreden in de rechtszaak, die op 6 april van start gaat in Milaan.

De 49-jarige acteur reageert verbaasd op het bericht. "Het is vreemd, aangezien ik Berlusconi maar een keer ontmoet heb", zegt hij tegen de Amerikaanse nieuwswebsite The Daily Beast. "En dat was om hulp te vragen voor Sudan." Clooney gebruikt zijn bekendheid al enige tijd om aandacht te vragen voor het door een burgeroorlog geteisterde land.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren