logo songteksten.net

Caro Emerald kijkt uit naar show in AFAS Live

AMSTERDAM - Caro Emerald staat in november volgend jaar op het podium van AFAS Live. Dit vertelde de zangeres in RTL Boulevard. In december, na haar zwangerschapsverlof, gaat ze op tournee met het Metropole Orkest.

De zangeres heeft pas de Emerald Island Tour in het Verenigd Koninkrijk afgesloten, de vierde en grootste tournee tot nu toe met 25 shows in onder meer een uitverkochte Royal Albert Hall en een show in de Roundhouse in Londen.

In december gaat ze op tournee met het Metropole Orkest. Na een eerdere samenwerking in 2013 komen ze in december opnieuw samen voor vijf concerten. Die concerten zijn in Utrecht, Zwolle, Heerlen, Groningen en Venlo.

De show in AFAS Live is op 9 november 2018, blijkt uit de agenda op haar website. ''Het duurt nog heel lang, maar het is voor mij heel speciaal'', zegt Caro, die in verwachting is van haar tweede kindje. Over haar zwangerschap zegt ze: "Het is wel apart om in een andere lichamelijke toestand op het podium te staan, maar het maakt het ook wel extra speciaal. De mensen reageerden daar leuk op als ik met een dikke buik op het podium kwam. De tournee was wel pittiger dan normaal. Ik ben blij dat het goed ging."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren